ShoutMix chat widget

11 November, 2011

MOOD EXAM :)

                                  Assalamualaikum semua :) Hope baik baik saja na :)

Hurm .. agak lama jugak la Nynna x update my blog nieyhh kan ., hehe sory la na ,bukannya apa sebab Nynna nieyh sibuk sangat , taw dak sibuk apa?? Ha la besala orang nk amik exam kan bulan 11 nieyhh :) adoiii takot la pulak :) ,, tpi tpa asalkan kita buat yang terbek itu sudah cukup bagus kan :) btoi dak korang semua??      
Banyak benda yang nak kena baca macam xsempat jea , tension dah bila pikir sal exam nieyh., kalo boleh memang nk lary tapi apa kan daya , haha memang da x boleh dipisahkan lagi :( mau ka xmau ka tetap kena face jugak .. belajar ni sampai ke maty pown xakan habis , semuanya susah n xada benda yang senang dalam dunia nieyh b4 kita tempuh susahnya dahulu ! So , kepada korang yang masih study lagi kejarlah kejayaan anda kerana kejayaan itu membawa seribu makna dalam hidup kita :) 
Sekian dari Cik Nynna ! :) Salam :) 



Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

4 comments:

Little_Scha said...

done follow u cik nynna.. law sudi follow me back aw..

Cik Nynna said...

litte _Scha :
hee maseh yea coz sudi follow my blog :) im follow u back :)

G-Hah said...

hahaha , nice blog .
done follow also .

Cik Nynna said...

G-Hah ;
salam hye :), tahx yea :)