ShoutMix chat widget

14 November, 2011

Pening Jawab Soalan

Assalamualaikum semua :)

Dari pagi tadi ..... ada la rehat - rehat jugak kan , haha tapi pening lah pala ni :(
Tahu tak kenapa ? Disebabkan jawab soalan yang terlampau banyak lah .
Ase macam da pusing - pusing dah pala ni . need tyme to rest !
Tyme ni lah nak update blognya , mana ada masa nak rest ni ! huh penat btoi .

Tapi , petang tadi ada tengok cter Hijab ! best la jugak sekurangnya dapat jugak enjoy 
movie walaupun tak ke wayang kat umah pown jadilah ! haha .
Korang da tegok ker belum? Bek p tengok cepat kalau tak rugi giler ...
Rugi ker ? hehe .

Hurm pastu apa lagi sambung lagi jawab soalan ekonomi :) ..
Sampai pecah peluh . haha , mucuk >.<
Usaha betoi , perasan la pulak Nynna ni .. hehe 

tengok uh sampai tertido la pulak . hehe :)

hee , okelah ni saja yang nak citer ..
 To be continue ! <3

Sekian , salam :)

Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

6 comments:

Cik Rose Cute said...

Pening ke....hihihi...kesian dia...

Cik Nynna said...

Cik Rose Cute ;
hehe mstila pening :) hehe macam otak bergegar dah .haha

NURUL ASHIKIN said...

just chaiyok tau... teruskan usaha sila jangan putus asa

Cik Nynna said...

NURUL ASHIKIN :
hehe maseh yea :) doakan kejayaan saya yea :)

Eena Arrina said...

alamak.sem depan aku ade subjek eko doe~

Cik Nynna said...

Eena Arrina :
haha , tak per , bagi sesiapa yang berminat , sure punya boleh :) haha :) nothing to be worrie dear :)