ShoutMix chat widget

13 November, 2011

^ Salah kah Aku Jiwang ^

Assalamualaikum kawan kawan 

^_^

Hyep korang? Nynna nak tanya nie salah ker kalau Nynna nie layan lagu jiwang?
Bagi Nynna layan lagu macam tu la boleh release tension Nynna :)
Hurm , tapi orang cakap budak perempuan xelok layan jwang nie nanti jadi jiwang karat lak ..
Haha , btoi ker? Tak apalah , Nynna tak ada ganggu korang pown kan ,.
haha , nie kan orang punya life , lagi pun tak salah pun kan ^_^..
Coz i really enjoy jiwang ..

Nak share nie lagu yang paling Nynna minat . Nak tahu tak?
hehe .... Kau dipaksa aku terpaksa
cedih lagu tu , macam life aku la pulak , haha 
tapi tak ade kena mengena pun ..
saja ss !



oke , sekian ,


Bye  <3

Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

3 comments:

El-Janna said...

oki mmg jiwang yunk^^

Cik Nynna said...

El-Janna :
haha , best kan jiwang jiwang niyh :)

Baby Cynthia Cutie said...

UMM , ade gak org ckp macam uhh . Tapi , buat derkk je lahh . Kalau die cakap kat kite , pandang kiri kanan je .. x payah amekk kesahh . Biar org kate die cakap sensorang . HEHE .. c(: -- JAHAT --