ShoutMix chat widget

12 November, 2011

Jom Jom study :)

Assalamualaikum ^_^ 

Hyep kawan :) Jom jom kita study :) Exam da nak dekat dah ! Adoy , buku bertimbun - timbun nak kena baca 
Tapi diri ni masih xsedar lagi , hee , lepas exam ni pulak lah baru Nynna rajin nak update blog !
Buat masa sekarang memang bz sangat ngan revision ! Kadang tu sampai pening + sakit kepala .
satu soalan tuh memang kena perah otak giler giler nak dapat satu jawapan yang btoi !
Da nak belajar kan , kenalah buat yang btoi supaya usaha kita xsia - sia . 
Tapi xpe , penat n susah sekarang jew , mana nak taw masa depan t senang kan .
Bak kata orang tua2 bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian , x gitu !??
But i believe that words :) 
oke ! Jom study ^_^ ..
bye !
salam :)

Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

2 comments:

Sandra said...

Good luck cik nynna.. hehe

Cik Nynna said...

Sandra :
hehe maseh yea sandra :) ^_^