ShoutMix chat widget

19 September, 2011

Kerisauan Melanda :(

Salam ! hyep semua :) hope baik baik aja na :)

Ha first skaly Nynna nk minta maaf la sebab Nynna da lama dah post kat entry ! Nak taw sebab apa? Hmm .. sebab sekarang ni tengah busy dengan exam ! Huhu.. Pening ooo jawab exam :( ! takot apa semua ada ! Tapi nak buat macam mana kan dah nama pown student kena lah terima kan?? Exam tu besala kan semua orang yang belajar akan menempuhnya macam dengan Nynna jugak lah !
So, Nynna harap sangat - sangat kepada sesiapa yang memasuki blog Nynna ni Nynna minta maaf banyak lah na sebab ianya agak membosankan ! Tpa nanti bila dah abez exama semua tuh Nynna ada cerita yang menarik nak share dengan korang semua kay ! So, jangan lupa follow Nynna yae !!Kepada sesiapa yang sudi follow tuh Nynna ucapkan terima kasih sebab masok jugak blog Nynna yang xseberapa ni !
Lastly , tolong doakan Nynna berjaya dalam exam  taw !

Terima kasih ! :)
Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

8 comments:

Queen Of Heart said...

gudluck sys Nynna..I'm praying for you :)

adlina said...

gud luck nynna

noraauliyya said...

gud luck ye nynna !

asmat90 said...

best of luck nynna

Cik Nynna said...

Queen Of Heart:
maseh yea :) hehe nynna pown doakan kejayaan korang sume :) amin :)

Cik Nynna said...

adlina :
thax yea :) nynna pown doakan kejayaan korang jugak :)

Cik Nynna said...

noraauliyya :
hehe maseh yea :) nynna pown doakan kejayaan korang jugak :)

Cik Nynna said...

asmat90 :
hehe maseh yea :) nynna pown doakan kejayaan korang jugak :)