ShoutMix chat widget

29 August, 2011

First Dapat BE . Terima Kasih En.Nuff !

Assalamualaikum ! ~

Hai Semua . Kita bertemu lagi ye . Hari ini , Nynna rasa bertuah sangat . Sebab apa? Sebab Nynna dapat BE daripada En.Nuff . Suka saaangat2x lahh . Nynna rasanya lama dah tak update and tak buka blog . Makin busy kian hari :)

Terfikir pulak tadi nak Log In Nuffnang . Bukak-bukak je , Nynna tengok Earning Nynna meningkat dengan lajunya. Terkejut berokk oo . Walaupun naik sedikit sahaja . Tapi , rasa happy tetap ada :)
Jom usha , berapa yang Nynna dapat walaupun baru 2 minngu bukak blog :)




Wahh . hehe . jangan jeles ye semua .. Tengok tarikh tu , sekaligus pada masa yang sama , Nynna boleh dapat 5 kempen sekali . Before ni , selalu jugak usha En.Nuff . Tapi , dok RM 0.00 . Kadang- kadang tu , rasa tekanan lah jugakk . Tapi , lepas tengok je banyak kempan yang keluar ..Rasa semangat kemain lagi nak ber-blogging nih . En.Nuff ! Pilihlah blog Nynna supaya perbanyakkan lagi kempen di sini yer . Terima Kasih , En.Nuff

K , baii semua :)
 

Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

1 comment:

MissViVio said...

cmna nk wat iklan nuffnag??