ShoutMix chat widget

21 August, 2011

Kau Sahabat Yang Terbaik :)

Salam semua! :) hope semuanya sehat na :)
First skaly Nynna nk ucapkan terima kasih banyk2 kat lyssasecret ni.,
Nak taw dak sebab apa? Sebab dya la Nynna da boleh berblog sekarang! <3
Alhmdullilah.,bersyukur sangat,dya memang seorang sahabat yang baik! I love u dear :)
Tunjuk ajar,bimbingan sokongan yang diberikan memang amat bermakna buat Nynna.,
Tanpa dya memang Nynna nieyh buta blog lah,HAHA! Semua tu memang xakan penah lupa dalam ingatan ni.,yala orang berbudi kita mengingatinya,x begitu?? :).,
Apa2 pun terimah kasih yea Lyssa :) Jasamu disanjung tinggi
Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

12 comments:

Lyssa Faizureen said...

hahaha . amboihh ! Disanjung tinggi ? Tinggi mana tuh ? Ada takk setinggi bangunan Tokyo ? haha .

p/s : correction yunk . kamu salah letak link tuh . bila klik tk keluar pape un . lain kali copy penuh2..
http:/www.lyssasecret.com/

huiks2~

Cik Nynna said...

Lyssa Faizureen :
HAHA!ok len kaly bg penuh!haha
disanjung tinggi setinggi langit :)

Lyssa Faizureen said...

waahhh .setinggi langit !! memuncakk tuhh ! kehkehkeh . TERHARU EDENN ! :;(

Cik Nynna said...

Lyssa Faizureen;
haha,apa yang terharunya cik lyssa oit!!setinggi langit tuh xtercapai tangan ooo.,:)) <3

farah hanim said...

hehe
nie bff lyssa ye
fara follow ^^

Cik Nynna said...

farah hanim :
hehe,yea bff lyssa :)
thax yea follow nynna :)
i follow u back :)

Atirah Hayati said...

da follow..nice blog..bru ja buat blog da rmai yg follow..sy??skit jew..huhu..sedey2..

Atirah Hayati said...

da follow..kjp je org follow awk walaup0m bru buat blog..sy.....???skit jew..sedey2..

Cik Nynna said...

Atirah Hayati;
la,jgn sedehh!! nnt awak pown ramai jgk la org follow :)
dun wory kay :) ^_^
im follow u

Are - Mar V - Head said...

camne nk wat cute icon kat blog title tuh????

Cik Nynna said...

Are :
Nynna just amik jew pic yg comel2!
Nynna xpandai bt sendiri :)

Baby Cynthia Cutie said...

Blog nihh cantek lahh !! Same macam Kak Lyssa punye .. Due due cantek dan menarek .. Post die ponn HEBAK jugak .

EHEM EHEM # da follow . Follow me back ,, :)