ShoutMix chat widget

25 August, 2011

SELAMAT AIDILFITRI

Salam <3 hyep semua :)

Dalam bulan yang mulia ini Nynna ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA
kepada semua muslim dan muslimat sekalian :).Walaupun raya tak menjelma lagi tapi apa salahnya kan nak ucap awal-awalkan , hehe . Kepada sesiapa yang mengenali Nynna , Nynna ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir!hehe Batin?? tak kowt . haha :)
Kepada http://www.lyssasecret.com/Selamat Hari Raya yea dan maafkanlah andai tersalah silap aku selama ini harap diampunkan .
Nice to meet you dear :) ! Sepanjang persahabatan kita ni maybe aku ada buat salah yang menyakitkan hati kau , tapi apa - apa pun terima kasih yea sebab kaulah kawan aku dunia dan akhirat . Ceceyyhhh , kembaglah tu . hehe tapi ikhlas taw :) dan kepada semua yang sudi follow my blog yang hodoh ni selamat hari raya jugak ek :) Hope raya tahun ini memberi seribu satu makna dalam hidup anda semua :) Amin . Kalau sudi datanglah rumah , jemput-jemputlah datang ! Kuih raya ada la duit raya?? Semua da besarkan tak kan nk duit raya lagi hehe  ^_^

Selamat Menjalani Ibadah Berpuasa dan Selamat Menyambut Aidilfitri !  
Semoga kita semua mendapat keberkatan dan keredhaan dari Nya . AMIN 











Sudah Baca ?? Sila LIKE !!

6 comments:

Lyssa Faizureen said...

ehee . wehh .aku pun nak mintakk maaf lah kat nggko . selama aku hidup ngn nggko , mesti aku de bnyk wat salah kan . aku mintakk maaf yeah !

p/s : aku nakk DUIT raya !! >.<

Cik Nynna said...

Lyssa Faizureen ;
haha ak pon minta maaf@@ aku pon bayk silap ngn ko :)
duit raya????
haha xkeje lg xad lah hehe :)
mai umh dapat ar duit raya :)

MissViVio said...

slamat hari rya! :D

Cik Iqaa said...

selamat hari rayeee ^__^

Cik Nynna said...

MissViVio ;
selamat hari raya jugak taw!!haha
sowie wish lambat :) maaf yea :(

Cik Nynna said...

Cik Iqaa ;
selamat hari raya cik iqaa :))
sowie wish lamabt sebab nynnaxsempat nk bukak blog :( maaf yea